søndag 27. februar 2011

Lately.

Så nå begynner vi snart på uke 3 her i Paris. Vi har nå endelig testet ut litt mer av utelivet her, og både Jenny og meg har fått oss noen nye venner. Forrige helg besøkte vi vårt nærområde Le Marais (også kjent som jødekvartalet og homseområdet) og der gikk vi på barhopping med opptil flere snille homofile menn fra alle mulige land. Det bestod av både babydesignere og leger. Jenny ble spesielt godt kjent med edderkoppmannen også kalt marc jacobs av undertegnede. Så dette var vellykket, men nå er jo ikke vi akkurat homofile menn, så ikke helt i vår målgruppe, høhø.


Denne helgen gjentok vi et besøk på Le Formue i montmartre med Katarina & Co, og det var fett nok det. En bar som passet litt mer til våre behov og Helene seg jammen meg en god venn kalt Eddie. De andre ble mer kjent med hans venner, flyvertinnen som elsket sex og singelliv og læreren fra Serbonne (Paris sitt mest kjente universitet). Det gjenstår fortsatt masse utesteder og sjekke ut, og vi gleder oss allerede til å finne vårt favoritt sted.

Her i Paris er det mer vanlig å sove under et lakenteppe enn en dyne, noe jeg og Jenny har funnet høyst ubehagelig, spesielt ettersom vi måtte dele det samme lakenet (derav den ufrivillige spooningen). Så vi tok på oss oppdraget og dro ut på en lang reise mot IKEA. Etter en lang togtur ut i suburbsene, fant vi en "gratis" IKEAbuss. Når vi annkom IKEA følte vi oss med en gang hjemme, og vi tok oss likegodt et ekte IKEA nordisk festmåltid. Deretter kjøpte vi oss to flotte dyner (en til hver) og vi har så vidt greid å forlate sengen siden. Vi hadde virkelig glemt hvor deilig en dyne kan være.

Skolen tar på, men vi står på!
















xoxo (noe som tydeligvis er veldig vanlig å skrive her)
Jelly & Helli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar