søndag 13. februar 2011

Egg Mcmuffin

Vi har nå vært her et par dager og opplevelsene strømmer på. Det vi ikke helt har fått teken på er for det første språket hvor vi har hatt flere møter med både snille mennesker vi ikke helt greier å takke og stressede bakere som ikke kan gi oss kalde baguetter, til tross for at vi prøvde villt å forklare at vi ville ha de og varme de hjemme i leiligheten.

Allerede har McDou (McDonalds) blitt et av våre faste steder, der Jenny ofte bestiller ei pommes frites og ei pitte lita kaffe (Jenny er ikke helt sikker på hvorfor hun fikk miniatyrkaffen), og Helene en kopp varm melk (bestilte egentlig en kakao, men...) Etter den tidligere nevnte bakeren med baguettene bestemte vi oss for å heller skaffe oss frokost ved vår elskende McDou. Her bestilte den sultne Jenny en EggMcmuffin (visste ikke helt hva det var, ble veldig sånn oui oui oui), som viste seg å være rimelig nasty. Så utlandstips til dere lesere der hjemme: ikke ta frokosten deres på McDou.



Vi har også hatt tid til å møte en del klassekamerater, som virker veldig hyggelige alle sammen. I tillegg har vi møtt Helene sin fransklærer som tilfeldigvis heter Monsieur Heil, en veldig hyggelig mann som bare snakker fransk, men vi har en mistanke om at han også snakker tysk, og kanskje til og med er av tysk opprinnelse.

Alt i alt har vi det enda kjempefett! Alle er hjelpsomme og hyggelige mot oss, men vi føler oss litt som bønder i byen. Så Ingvild,  vi skjønner hvordan du har det, hehe ;)





2 kommentarer:

  1. ÅÅÅ, gleder meg sånn til å komme på besøk. Kos dere masse, men jeg bare sier det, jeg VIL smake EggMc muffin har alltid hatt lyst til det <3

    SvarSlett
  2. lol JennyStar :D Hehe. Leiligheten deres var jo supernice!! Ser ut som dere kozer dere <3 Gøy å prøve ut nye matvarer! Regner med quich og makroner står for tur :) Ooog, serri, Helli må ha verdens kuleste fører da!!! Unnskyld; lærer.. Gleder meg til tidige skoleupdates. Og kanskje litt mer språkmisforståelser?! :DD Blir uanz kjempeglad av å se at dere har det bra! Kom gjerne med flere bilder av dere i byen. PS: Er det en grunn til at dere ikke har lagt ut bilde av det intime soverommet? :P
    Kan fortsatt ikke helt tro at dere har reist!!

    Masse kjærlighet,
    - Sandy <3

    SvarSlett